Naši lidé

Ivo Tarkowski
Ing. Ivo Tarkowski

výkonný ředitel

V naší společnosti pracuji od roku 1995. V průběhu zaměstnání jsem zastával mnoho funkcí, ve kterých jsem získával a učil se poctivému pekařskému řemeslu, spolupracoval s řadou odborníků uvnitř i vně firmy. 
Společně jsme vybudovali moderní a perspektivní společnost s pevnou vizí a strategií. Denně vidíme výsledky naší společné práce. 
Pekařské a cukrářské řemeslo je tak trochu poslání, které vnímám velmi pozitivně. Ve spolupráci se zaměstnanci a dodavateli bych rád v budoucnu rozvíjel naši společnost tak, aby důstojně reprezentovala u zákazníků náš podnikatelský obor. Jsem si vědom, že to bude vyžadovat značné úsilí a poctivou práci. 
    
Ať nám to dobře peče! 


 

 
Ing. Martin Buchta

obchodní ředitel

"Když jsem se v mládí rozhodoval, co budu dělat, pekařina byla jasná volba..." Tak takhle jasné to u mě nebylo. Jsem však velmi rád, že jsem se v roce 2015 stal součástí společnosti SEMAG a můžu z pozice obchodního ředitele ovlivňovat cestu, po které firma kráčí. A jaká, že je to cesta? Cesta tvrdé práce, kdy z kvalitních surovin vzniká úžasná sortimentní rozmanitost, kterou stojí za to ochutnat a kterou byste vy, naši zákazníci, měli určitě vyzkoušet a zjistit, že 
JEDNOU SEMAG, DYCKY SEMAG!  


 
Ing. Martin Buchta

Ing. Michal Citora
 
Ing. Michal Citora

ředitel divize maloobchodních jednotek a marketingu

Tohle že nesním? To by ten chléb nesměl být tak úžasný! Prostě zbožňuji chléb z naší pekárny. A věřte mi, nejde o žádnou planou marketingovou rétoriku. Přesvědčte se sami, navštivte jednu z našich PRIMA PEKÁREN a vyzkoušejte naše pečivo.   
 


 
Pavlína Koníčková

vedoucí technického rozvoje,
technolog pekárenské výroby

Vždycky jsem chtěla být pekařkou, teda kromě letušky, na kterou mě nevzali. V pekárenském prostředí se pohybuji už od malička. Moji prarodiče a maminka byli pekaři s velkým P a Ti mě k této profesi přivedli. 

Po střední potravinářské škole v Pardubicích v roce 1988 jsem nastoupila do bývalých Severomoravských pekáren a cukráren v Havířově. Z těchto pekáren se v roce 1991 zrodil SEMAG. Moje hvězda jasná a září v Havířově dodnes. 

Prošla jsem si od míchání těsta přes výrobu běžného, jemného pečiva, výrobu strouhanky a sýrových tyčinek takřka celou pekárnou. Nakonec jsem zakotvila na pozici technologa. 

Pracuji s úžasnými lidmi – na všech frontách: ve výrobě i ve vedení. 
A co je pro mě nejdůležitější, že díky těmto lidem chodím do práce stále ráda. Svoji práci miluji a pořád mi voní. 
 


 
Pavlína Koníčková

Daniela Hučínová
 
Ing. Daniela Hučínová

vedoucí výroby

Pečivo potřebuje hlavně dvě věci - kvalitní vstupní surovinu a starostlivou péči při výrobě. Kvalitu surovin zajišťujeme odběrem surovin od ověřených dodavatelů a starostlivou péči denně praktikujeme přímo v pekárně při mísení, tvarování těsta, kynutí, pečení a balení našich výrobků.

Nejdůležitějším stavebním kamenem naší pekárny jsou zaměstnanci. Stále máme oporu v zaměstnancích, kteří u nás poctivě a spolehlivě pracují řadu let, ale můžeme se také pochlubit novou generací schopných, chytrých a parádních lidí. Pokud můžu mluvit sama za sebe, tak nejsme obyčejná firma, ale srdcová záležitost pro mnohé z nás.

Přeji Vám všem, ať máte tak fajn pracovní přátele a náplň práce, jako mám já u nás v pekárně.


 
Ing. Marie Citorová

manažer jakosti, 
technolog divize maloobchodních jednotek

Myslíte si, že práce v pekárně je obyčejná a nudná? Jako studentka jsem si to myslela také, ale je to velký omyl! Je to práce velmi živá, denně vidíme a ochutnáváme výsledky naší snahy (mňam). Vymýšlíme nové produkty, které nás budou bavit a zákazníkům chutnat. Snažíme se, aby všechny naše výrobky byly kvalitní, bezpečné a splnili očekávání zákazníků (a to je pěkná dřina). Přemýšlíme, jak se klientům přiblížit, budujeme vlastní PRIMA PEKÁRNY. 

Je to práce s lidmi a pro lidi, a i když to není někdy jednoduché, děláme ji rádi. 
 


 
Maruška Citorová

Gabriela Stránská
 
Gabriela Stránská

vedoucí expedice

V pekárně jsem vyrostla jak do výšky tak i do profesní činnosti. 
Za více jak 20 let jsem měla možnost vyzkoušet řadu profesí: kdy jsem začínala ve výrobě, "přešla" profesí laborantky až do vedoucí funkce.    
Jako vedoucí expedice Vám naše báječné pečivo denně, s mým týmem expedientek, vychystáme ihned po upečení k přepravě, ať je u Vás doma co nejdříve. 
 


 
Dagmar Březinová

manažer nákupu a zásobování

SEMAG? SEMAG, to je pro mě srdcovka. Od roku 1997 pro srdcovku vybírám prověřené a certifikované dodavatele, od kterých nakupujeme kvalitní produkty. S týmem skladníků se staráme o plné spižírny výroby a našich maloobchodních jednotek. 

SEMAG je srdcovka pro nás všechny.  


 
Dagmar Březinová

Šárka Slenčková
 
Šárka Slenčková

vedoucí střediska cukrárna

Já jsem důkazem toho, že se někomu koníček může stát prací. Cukrařina byla vždy moje srdcová záležitost a teď mám to štěstí, že vedu stabilní tým opravdu šikovných a zapálených cukrářek a cukrářů. Ochutnejte naše poctivé zákusky a dortíky vyráběné s láskou.


 
Alena Kučerová

manažer marketingu

Každá firma je živý organismu, který roste, moudří a vyvíjí se podle toho, co a kdo ji živí, a jaké je zrovna klima ve společnosti. Žijeme v rohlíkové republice. Podle ceny a kvality rohlíku se dá věštit. O desítky haléřů zdražte nebo zlevněte a máte zaručený top čas v hlavních zprávách. Když jsem navštěvovala základní školu, stál rohlík na pultu 30 haléřů při průměrné mzdě 2.875 Kč. Dnes máme průměrný plat cca 29.500 Kč... Přála bych všem pekařům, aby bylo klima i pro ně ekonomicky veselejší, a do budoucna: abychom byli rohlíkovou republikou stále. Ale ne pro to, jak je tento tradiční český produkt levný, ale pro to, jak je skvělý. 

A věřte, že naše rohlíky jsou úžasné. 


 
Alena Kučerová